Dabar TechCrunch yra „Verizon Media“ dalis

Algorithmia AI Generated Summary



Dabar TechCrunch yra „Verizon Media“ šeima dalis.
Mums („Verizon Media“) ir mūsų partneriams reikia jūsų sutikimo, kad turėtume prieigą prie jūsų įrenginio, nustatytume slapukus ir naudotume jūsų duomenis, įskaitant jūsų buvimo vietą, siekdami suprasti jūsų interesus, teikti aktualias reklamas ir įvertinti jų veiksmingumą.

„Verizon Media“ jums taip pat rodys aktualias reklamas savo partnerių produktuose.

Sužinokite daugiau

Kaip „Verizon Media“ ir mūsų partneriai teikia jums geresnę reklamos patirtį

Siekdami suteikti jums geresnę bendrą patirtį, norime teikti aktualias reklamas, kurios yra jums naudingesnės. Pavyzdžiui, kai ieškote filmo, naudojame jūsų paieškos informaciją ir vietos duomenis, kad galėtume parodyti jums aktualiausius kino teatrus, esančius netoli jūsų. Šią informaciją taip pat naudojame, kad galėtume rodyti reklamas apie panašius filmus, kuriuos galbūt norėsite pamatyti vėliau. Kaip ir „Verizon Media“, mūsų partneriai gali rodyti jums reklamas, kurios, kaip jie mano, atitinka jūsų interesus.

Sužinokite daugiau apie tai, kaip „Verizon Media“ renka ir naudoja duomenis ir kaip mūsų partneriai renka ir naudoja duomenis.

Pasirinkite „Gerai“, kad leistumėte „Verizon Media“ ir mūsų partneriams naudoti jūsų duomenis, arba „Tvarkyti parinktis“, kad peržiūrėtumėte mūsų partnerius ir savo pasirinkimus.

Patarimas: Spustelėkite Prisijungti, kad išsaugotumėte šias parinktis ir išvengtumėte pasikartojimo kituose įrenginiuose.

Visada galite atnaujinti savo nuostatas, eidami į Privatumo centras.



Original article by Frederic Lardinois

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *